Juhlat Stellassa

Juhlat Stellassa

Kauppakeskus Stella tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ikimuistoisen ja onnistuneen juhlapäivän viettoon. Stellan Tähtitori ja kauppakeskuksen ravintolat luovat mahdollisuuksia niin pienempien kuin isompien tilaisuuksien järjestämiseen.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin suunnitellaan tilaisuutesi yhdessä.

Stellan Tähtitori, Mikkeli

Stellan Tähtitori on varattavissa erilaisiin omiin tilaisuuksiin Kauppakeskus Stellan aukioloaikojen ulkopuolella. Stellan Tähtitorilla voi järjestää esimerkiksi 600 hengen gaalaillallisen, 2250 hengen juhlatilaisuuden (kuten Oktoberfest tai konsertti) sekä muita pienempiä tilaisuuksia. Huolehdimme tilaisuuksien suunnittelun, tarjoilun ja ohjelmiston tarpeiden mukaisesti.

Mikkelin Klubi, Mikkeli

Historiallinen Mikkelin Klubi – Marsalkka Mannerheimin miljöö – sijaitsee Mikkelin torin laidalla, kauppakeskus Stellan yhteydessä (Maaherrankatu 13). Mikkelin Klubilla voi järjestää unohtumattoman perhejuhlan tai historiallisen illan Päämajakaupungin tunnelmissa. Klubin voi varata yksityistilaisuuteen 10–55 henkilön seurueille.

Gastropub Eino, Mikkeli

Einon vintillä, historiallisessa kaupunkimiljöössä torin laidalla, on mahdollista järjestää omanlaiset juhlat vaikka oman bändin soittaessa. Suosittelemme tilaa 20–100 henkilön seurueille. Einon kellarikerroksessa on upea Viinitupa, joka soveltuu 4–12 hengen seurueille pieneen juhlaan tai illanistujaisiin.

Amarillo, Mikkeli

Amarillon kabinetti on taatusti loistopaikalla, Mikkelin torin laidalla. Tilassa on mahdollista järjestää juhlat enintään 20 henkilölle. Vieraiden on helppo tulla Toriparkin ja Kauppakeskus Stellan kautta Amarillon herkkujen äärelle.