Ajankohtaista

2.8.2017

Ihana paluu arkeen!

Kesää on onneksi vielä jäljellä, mutta syksyyn on kiva varautua jo hyvissä ajoin etukäteen!

Inspiroidu ajankohtaisista vinkeistämme tästä linkistä ja tutustu liikkeidemme tarjontaan etukäteen myös oheisista kuvista. Palaa takaisin arkeen Stellan liikkeiden kautta!

 

SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

Stellan Suomalainen Kirjakauppa on kaikkien koulutiensä aloittavien ja konttorille palaavien aarreaitta. Penaaleita, kyniä, kalentereita ja muita koulu- ja toimistotarvikkeita löytyy nimittäin valikoimista melkeinpä kaikissa sateenkaaren väreissä! Muista myös, että 17.9.2017 asti saat kanta-asiakkaana oppikirjat 20% alennuksella. Lue lisää täältä!

 

STADIUM

Back to sport! Hyödynnä Stadiumin Soc koulun starttipaketti, jossa saat valikoidut lasten sporttivaatteet Ota 3, maksa 2 -tarjouksella. Myymälästä löytyy nyt myös runsaasti syksyn uutuusreppuja ja jalkinevalikoimat täydentyvät uusilla malleilla koko ajan. Kesän suosikkituote, venyvillä nauhoilla varustetut lenkkarit (kuvassa alla), ovat nopeat sujauttaa jalkaan myös syksyllä kouluun ja harrastuksiin kiiruhtaessa.    

 

 

VERO MODA

Kesäkauden vaihtuminen syksyyn tuo mukanaan ihania muotiuutuuksia! Piristä arkea uusilla pehmeillä neuleilla ja hyvin istuvilla farkuilla. Tutustu ainakin uusiin Shape up -farkkuihin sekä orgaanisista tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuun AWARE-mallistoon, ja ihastu trendikkäillä kukkabrodeerauksilla koristeiltuihin syysuutuuksiin.

 

SOKOS

Sokoksen osastot täydentyvät paraikaa syksyisillä uutuuksilla niin yläkerran miesten ja sportin puolella kuin alakerran naisten, kodin ja kosmetiikan osastoilla. Trendikkäitä uutuuksia löytyy jo esimerkiksi Suomalaisen Makia-brändin miesten valikoimista. Muista myös tehdä löytöjä yläkerran Outlet-osastolta!

 

FINLAYSON

Stellan uusimmassa myymälässä, Finlaysonissa, on käynnissä koko elokuun ajan kierrätysmateriaalikeräys, jossa asiakkaat voivat tuoda vanhat pussilakanansa ja farkkunsa myymälään. Vastineeksi saat 10 €:n etusetelin, jonka voit hyödyntää vähintään 30 €:n ostokseen - vaikkapa edellisvuosien keräyskampanjan materiaaleista syntyneisiin räsymattotuotteisiin ja pyyhkeisiin tai syksyn ihaniin uutuuksiin.

Muista myös Finlaysonin F-Klubietu, jolla saat elokuussa kaikki käsi- ja kylpypyyhkeet sekä suihkuverhot 30% alennuksella. 

 

LIFE STELLA

Kesä- ja lomakauden jälkeen on ihana palata taas terveellisempien arkiruokien pariin. Stellan Life-myymälästä löydät muun muassa huikean valikoiman erilaisia superfoodeja, jotka tuovat puhtia ja piristystä arkeen uudenlaisina makuelämyksinä vaikkapa välipalasmoothien tai aamupuuron seassa.

***************************************************************************************

Katso lisää ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita Ajankohtaista-sivuiltamme.

Tervetuloa ostoksille Kauppakeskus Stellaan!